Live YoutubeBåstad-Mölle är rullskidloppet som går över vackra Bjärehalvön. Från starten i Båstad, till otroliga Kullaberg och målet vid Kullens Fyr. Loppet kombinerar utmaning, skönhet, rejäla backar och underbar havsutsikt. Sträckningen passar såväl motionären som vill uppleva loppet och se hur långt man kommer, såsom eliten som gör upp om prispengarna.Viktig roll i lokalsamhället

Båstad– Mölle 2023 för och av det lokala föreningslivet. Viktigt för Båstad – Mölle överlevnad är de lokala föreningar arbetsinsatser under arrangemangen.
För flera av dessa föreningar skapas intäkterna från arrangemanget, för andra är det en aktivitet som tillför det lilla extra. Båstad – Mölle bidrar till Båstad, Ängelholm, Helsingborgs och Höganäs näringsliv.
Enligt våra kalkyler bidrar arrangemanget med ca2,2 miljoner till näringslivet. Idrotten och evenemang som Båstad – Mölle är viktiga för kommunerna, givetvis i form av direkta intäkter men också som marknadsförare av destinationen, för imagen, hälsotalen och den erbjudna livskvaliten.